Pershtypjet Pershkrim i shkurter,...
Pershtypje 1 Pershtypjet e pacienteve.....
E Hëne - E Premte nga: 08 : 00 - 20 : 00 
E Shtune nga :                08 : 00 - 17 : 00
Çka eshte Proteza e kërdhokullave ? Osteoartriti: Artriti degjenerativ kockor prek në mënyrë tipike moshat e mëdha. Ka një evolucion
Analiza të sakta dhe të shpejta në Spitalin “Royal Medical” Saktë dhe shpejtë, kryhen të gjitha analizat në laboratorin e Spitalit “RoyalMedical”, i cili