Statistikat spitalore
Statistikat Spitalore

Spitali Evropian Ortopedik, Royal Medical, është spital special, i licencuar për ofrimin e shërbimeve ortopedike, neurokirurgjike dhe të kirurgjisë së përgjithshme në Republikën e Kosovës.

Spitali është themeluar në vitin 2015 dhe shtrihet në një sipërfaqe prej 4,000 m2 në tre kate.

 Në përbërjen e spitalit bën pjesë blloku operativ me tri salla kirurgjike dhe dhomën për zgjim (këndellje) dhe mjekim intenziv.

Sallat operative janë të pajisura me aparaturat më bashkëkohore.

Gjatë kësaj periudhe të punës,  janë realizuar mbi 35,000 vizita mjekësore ambulantore dhe mbi 1,500 intervenime kirurgjike në sallat operative, me sukses të plotë dhe pa komplikime.


E Hëne - E Premte nga: 08 : 00 - 20 : 00 
E Shtune nga :                08 : 00 - 17 : 00
Tel. mobil: 044 875 555
Çka eshte Proteza e kërdhokullave ? Osteoartriti: Artriti degjenerativ kockor prek në mënyrë tipike moshat e mëdha. Ka një evolucion degjenerativ të dy komponentëve artikularë e induktuar nga faktorë rëndues që në shumicën e rasteve lidhen me moshën e avancuar.
Analiza të sakta dhe të shpejta në Spitalin “Royal Medical”
17.08.2017 | 13:32
Saktë dhe shpejtë, kryhen të gjitha analizat në laboratorin e Spitalit “RoyalMedical”, i cili
"Hernia Diskale"
17.08.2017 | 11:15
Është një term mjekësor që problemet e kurrizit, kanë filluar që në momentin kur njeriu kaloi në