Misioni
PËR NJË JETË NË LËVIZJE, PA DHIMBJE

Filozofia jonë është e bazuar në atë se përkujdesi shëndetësor është një e drejtë dhe jo privilegj dhe për këtë ne jemi të përkushtuar që të:

 

Themelojmë një spital ortopedik i cili me cilësinë e shërbimeve të veta, do të jetë spitali më i mirë i kësaj fushe, në këtë pjesë të Evropës;

Sigurojmë cilësinë më të lartë të trajtimit ortopedik për pacientët;

Sigurojmë zhvillimin dhe organizimin e punës që e promovon qasjen ekipore, nxit cilësinë dhe zhvillimin profesional të punëtorëve;

Sjellim risi dhe përkushtim profesional për zbatimin e procedurave dhe teknikave më të reja, avancim permanent të profesionit dhe tërë sistemit shëndetësor;

Ndërmarrim aktivitet të përhershëm shkencoro-profesional dhe edukim për fisnikërimin e burimeve njerëzore vendore, por edhe të profesionistëve shëndetësorë nga vendet fqinje dhe vendet e Evropës;

E Hëne - E Premte nga: 08 : 00 - 20 : 00 
E Shtune nga :                08 : 00 - 17 : 00
Tel. mobil: 044 875 555
Çka eshte Proteza e kërdhokullave ? Osteoartriti: Artriti degjenerativ kockor prek në mënyrë tipike moshat e mëdha. Ka një evolucion degjenerativ të dy komponentëve artikularë e induktuar nga faktorë rëndues që në shumicën e rasteve lidhen me moshën e avancuar.
Analiza të sakta dhe të shpejta në Spitalin “Royal Medical”
17.08.2017 | 13:32
Saktë dhe shpejtë, kryhen të gjitha analizat në laboratorin e Spitalit “RoyalMedical”, i cili
"Hernia Diskale"
17.08.2017 | 11:15
Është një term mjekësor që problemet e kurrizit, kanë filluar që në momentin kur njeriu kaloi në