Kontributi
Spitali Royal Medical:

Spitali "Royal Medical"


I kontribuon ngritjes së përgjithshme të cilësisë të shërbimeve mjekësore dhe konkurrencës së spitaleve shtetërore dhe private;

Ofron pacientëve zgjedhjen shtesë;

Mundëson ofrimin e mundësisë së përzgjedhjes së mjekut dhe spitalit;

Zhvillon program të kirurgjisë një ditore në përmasa të cilat nuk kanë qenë prezentë në asnjë spital të Kosovës.

Pajisjet dhe standardet

Spitali Evropian Ortopedik, Royal Medical, është spitali më i madh ortopedik në Republikën e Kosovës dhe shtrihet në një sipërfaqe prej 3,000 m2 në tre kate. Objekti është plotësisht i rinovuar dhe i pajisur me pajisjet më të reja. Është ndërtuar komplet blloku i ri operativ me tri salla kirurgjike dhe dhomën për zgjim (këndellje) dhe mjekim intensiv, dhe gjithashtu është bërë rikonstruktimi i plotë i katit përdhesë, katit të parë dhe të dytë. Sallat operative janë të pajisura me aparaturat më bashkëkohore. Sektori për pushim dhe rehabilitim të pacientëve përbëhet nga 10 dhoma, dy prej të cilave kanë nga një shtrat (VIP), 6 dhoma i kanë nga 2 shtretër ndërsa dy dhoma i kanë nga 3 shtretër. Secila dhomë ka shtretër automatik elektrik, banjo të veçantë, TV dhe kyçje për internet, WiFi, thirrje të infermieres (nurse calling) dhe klimën me ventilacion që për pacientët do të thotë komoditet maksimal dhe siguri. 

E Hëne - E Premte nga: 08 : 00 - 20 : 00 
E Shtune nga :                08 : 00 - 17 : 00
Tel. mobil: 044 875 555
Çka eshte Proteza e kërdhokullave ? Osteoartriti: Artriti degjenerativ kockor prek në mënyrë tipike moshat e mëdha. Ka një evolucion degjenerativ të dy komponentëve artikularë e induktuar nga faktorë rëndues që në shumicën e rasteve lidhen me moshën e avancuar.
Analiza të sakta dhe të shpejta në Spitalin “Royal Medical”
17.08.2017 | 13:32
Saktë dhe shpejtë, kryhen të gjitha analizat në laboratorin e Spitalit “RoyalMedical”, i cili
"Hernia Diskale"
17.08.2017 | 11:15
Është një term mjekësor që problemet e kurrizit, kanë filluar që në momentin kur njeriu kaloi në