Në spitalin special Royal Medical, ekzaminimet specialistike ortopedike i kryejnë mjekët specialist ortoped më eminent vendor dhe të huaj
Ekzaminimet specialistike
Në spitalin special Royal Medical, ekzaminimet specialistike i kryejnë mjekët specialist ortoped:
 
 - Dr.Qerim Kida - Specialist ortoped
 - Dr.Lavdim Berisha - Specialist ortoped dhe
 - Dr.Agron Mahmuti - Specialist ortoped.
 
Ne kuadër të bashkëpunimit me spitalet ortopedike në Republikën e Kroacisë, vizita të rregullta mujore kryejnë edhe mjekët :
 
 - Prim.Dr.Ernest Irha - Specialist ortoped dhe
 - Dr.Tomislav Prpic - Specialist ortoped 
 
  
QENDRA PER ORTOPEDI E SPITALIT SPECIAL "ROYAL MEDICAL" SIGURON:
 
  • Ekzaminime specialistike nga ana e ortopedit/traumatologut
  • Ultratingullin diagnostikues të sistemit lokomotor
  • Dhënien e mendimeve të ekspertëve,ekspertizën e të dhënave mjekësore dhe siguron mendimin e dytë mjekësor.
  • Injektimin e substancave mjekësore – medikamenteve të cilët shërojne nyjet e lënduara apo të sëmura, me qëllim të zgjatjes së funksionit të kërcit të nyjes dhe funksionit të nyjeve.
  • Bllokada, me qëllim të ndalimit të dhembjes dhe shërimit të muskujve dhe tetivave.
  • Ekzaminime radiografike,incizime të RTG, CT dhe MRI (në bashkëpunim me institucionet partnere të spitalit tonë)
List of videos
Çka eshte Proteza e kërdhokullave ?
16.11.2017 | 09:20
Osteoartriti: Artriti degjenerativ kockor prek në mënyrë tipike moshat e mëdha. Ka një evolucion degjenerativ të dy komponentëve artikularë e induktuar nga faktorë rëndues që në shumicën e rasteve lidhen me moshën e avancuar.
Analiza të sakta dhe të shpejta në Spitalin “Royal Medical”
17.08.2017 | 13:32
Saktë dhe shpejtë, kryhen të gjitha analizat në laboratorin e Spitalit “RoyalMedical”, i cili posedon aparaturë të sofistikuar, me qëllim që puna që bëhet aty, të jetë e besueshme dhe pacientët të ndahen të kënaqur.
"Hernia Diskale"
17.08.2017 | 11:15
Është një term mjekësor që problemet e kurrizit, kanë filluar që në momentin kur njeriu kaloi në pozicionin e qëndrimit në dy këmbët.