Problemet e tilla që kanë të bëjnë me unazat , në kohët e fundit janë shpeshtuar dhe krejt kjo sipas tij ndodhë për shkak të pasivitetit.
Hernia Diskale
“Hernia diskale është një term mjekësor për një problem, i cili në kohet e fundit është shpeshtuar. Pikërisht për shkak të pasivitetit të pacientëve. Hernia diskale, disku anatomokisht paraqet një ind në mes të trupit të dy unazave ose në fjalorin popullor, mund të quhet si amortizator i trysnisë së unazave njëra me tjetrën, i cili na mundëson dhe lëvizshmërinë e njëkohshme.
List of videos
Çka eshte Proteza e kërdhokullave ?
16.11.2017 | 09:20
Osteoartriti: Artriti degjenerativ kockor prek në mënyrë tipike moshat e mëdha. Ka një evolucion degjenerativ të dy komponentëve artikularë e induktuar nga faktorë rëndues që në shumicën e rasteve lidhen me moshën e avancuar.
Analiza të sakta dhe të shpejta në Spitalin “Royal Medical”
17.08.2017 | 13:32
Saktë dhe shpejtë, kryhen të gjitha analizat në laboratorin e Spitalit “RoyalMedical”, i cili posedon aparaturë të sofistikuar, me qëllim që puna që bëhet aty, të jetë e besueshme dhe pacientët të ndahen të kënaqur.
"Hernia Diskale"
17.08.2017 | 11:15
Është një term mjekësor që problemet e kurrizit, kanë filluar që në momentin kur njeriu kaloi në pozicionin e qëndrimit në dy këmbët.