Çka eshte Proteza e kërdhokullave ? Osteoartriti: Artriti degjenerativ kockor prek në mënyrë tipike moshat e mëdha. Ka një evolucion degjenerativ të dy komponentëve artikularë e induktuar nga faktorë rëndues që në shumicën e rasteve lidhen me moshën e avancuar.
Çka eshte Proteza e kërdhokullave ?
16.11.2017 | 09:20
Osteoartriti: Artriti degjenerativ kockor prek në mënyrë tipike moshat e mëdha. Ka një evolucion
Analiza të sakta dhe të shpejta në Spitalin “Royal Medical”
17.08.2017 | 13:32
Saktë dhe shpejtë, kryhen të gjitha analizat në laboratorin e Spitalit “RoyalMedical”, i cili
"Hernia Diskale"
17.08.2017 | 11:15
Është një term mjekësor që problemet e kurrizit, kanë filluar që në momentin kur njeriu kaloi në
Osteoartriti ose Artroza
11.08.2017 | 11:23
Është njëra ndër shumë sëmundje, që trajtohen në Spitalin “Royal Medical”. E trajtimi i kësaj
Terapia Fizikale dhe Rehabilitimi
19.10.2016 | 11:25
Me terapia fizikale dhe rehabilitim ju do të merrni shërbimet me cilësore për problemin qe ju keni
Informata mbi Hallux Valgus
09.09.2016 | 10:42
Hallux Valgus apo “nyja e shputës” si quhet në popull, është deformitet i shputës që karakterizohet
Informata mbi endoprotezen totale të gjurit
09.09.2016 | 15:05
Proteza e gjurit apo ndryshe e quajtur artroplastika totale e gjurit është intervenim kirurgjik për
Informata mbi shputën e këmbës - Prim.Mr.Sc. ERNEST Irha
06.09.2016 | 11:57
Shputat dhe regjioni rreth tyre janë shumë shpesh objekt i paragjykimeve dhe i frikës. Pas kësaj,