Rehabilitimi fillon kryesisht ditën e dytë pas operacionit, pacienti është operuar një ditë më parë,  që të nesërmen në shumicën e patologjive fillon rehabilitimi.
Mjekësia fizikale me rehabilitim
Rehabilitimi fillon kryesisht ditën e parë pas operacionit d.th dita e dytë, pacienti është operuar një ditë më parë,  që të nesërmen në shumicën e patologjive fillon rehabilitimi. Çka përfshin në rehabilitim është ajo pjesa e tromboprofilaksës, parandalimi i formimit të trombëve si dhe vertikalizimi i pacientit në faza sa më të hershme. Varësisht prej operacionit dhe protokollit të rehabilitimit. Për secilën ndërhyrje kirurgjikale që kryhet ekzistojnë dhe protokolle të ndryshme të rehabilitimit. Kështu që janë disa faktorë që ndikojnë në formulimin e planit të rehabilitimit, duke marrë parasysh faktorët si mosha, gjendja fizike e pacientit dhe shumë faktorë të tjerë. Bëhet një plan i detajuar në bashkëpunim me specialistët tjerë mjekësor që i kemi këtu, ortoped dhe neurokirurg, fillohet me rehabilitimin në faza të hershme, menjëherë ditën e dytë pas operative”
List of videos
Çka eshte Proteza e kërdhokullave ?
16.11.2017 | 09:20
Osteoartriti: Artriti degjenerativ kockor prek në mënyrë tipike moshat e mëdha. Ka një evolucion degjenerativ të dy komponentëve artikularë e induktuar nga faktorë rëndues që në shumicën e rasteve lidhen me moshën e avancuar.
Analiza të sakta dhe të shpejta në Spitalin “Royal Medical”
17.08.2017 | 13:32
Saktë dhe shpejtë, kryhen të gjitha analizat në laboratorin e Spitalit “RoyalMedical”, i cili posedon aparaturë të sofistikuar, me qëllim që puna që bëhet aty, të jetë e besueshme dhe pacientët të ndahen të kënaqur.
"Hernia Diskale"
17.08.2017 | 11:15
Është një term mjekësor që problemet e kurrizit, kanë filluar që në momentin kur njeriu kaloi në pozicionin e qëndrimit në dy këmbët.