Msc. Irfan Halimi
Msc. Irfan Halimi

Msc. Irfan Halimi - Master i shkencave të Fizioterapisë, tani është pjesë e ekipës profesionale në Spitalin “Royal Medical”.

Msc. Halimi përfundoi Fakultetin e Fizioterapisë në Universitetin e Prishtinës në vitin 2007 ndërsa në vitin 2011 fitoi titullin Master i Shkencave të Fizioterapisë.

Gjatë karrierës së tij ai punoi si Fizioterapeut në QMFR “Nëna Naile” në Kllokot gjatë periudhës 2008 -2017 duke qenë një nga fizioterapeutët kryesorë në këtë qendër. Po ashtu ai punoj si fizioterapeut i sportit në Kombëtaren e Kosovës në Futboll U17 si dhe vazhdon të punoj si asistent në Kolegjin e Shkencave Mjekësore “Rezonanca” në Prishtinë.

Edukimi dhe avancimi profesional i tij vazhdon në vende të ndryshme të rajonit dhe të Evropës

Msc. Irfan Halimi aktualisht është Nënkryetar i Odës së Fizioterapeu të vetë Kosovës. 

Mr.sci.Dr. Qerim Kida Specialist Ortoped
Dr. Lavdim Berisha Specialist Ortoped
Dr.Agron Mahmuti Specialist Ortoped
Dr.Talat Gjinolli Specialist Neurokirurg
Dr.Armend Kerveshi Specialist Neurokirurg
Dr. Burbuqe Bruqi Anesteziologe- Reanimatologe
Asc. Prof. Dr. Uğur Gözalan Specialist i Kirurgjisë së Përgjithshme
Prim.Dr. Ernest Irha Specialist Ortoped Republika e Kroacise
Ass. Dr. Ylber Zejnullahu Kirurg Plastik Rekonstruktiv dhe Estetik