Dr.Armend Kerveshi
Dr.Armend Kerveshi

Specialist Neurokirurg,  ordinon në Spitalin Ortopedik “Royal Medical”.

Kandidat në studimet e doktoraturës (PhD kandidate). Kryen vizita specialistike dhe intervenime neurokirurgjike. Gjatë vitit, kryen qindra intervenime të patologjive në tru dhe boshtin kurrizor. Ka përfunduar trajnime në Prishtinë, Tiranë, Zagreb , Austri dhe Zvicër. Eshtë anëtar i AO SPINE, Shoqatës së Neurokirurgëve të Kosovës , Shoqatës Evropiane të Neurokirurgëve EANS , Federatës Botërore të Neurokirurgjisë WFNS.

Mr.sci.Dr. Qerim Kida Specialist Ortoped
Dr. Lavdim Berisha Specialist Ortoped
Dr.Agron Mahmuti Specialist Ortoped
Dr.Talat Gjinolli Specialist Neurokirurg
Dr.Armend Kerveshi Specialist Neurokirurg
Dr. Burbuqe Bruqi Anesteziologe- Reanimatologe
Asc. Prof. Dr. Uğur Gözalan Specialist i Kirurgjisë së Përgjithshme
Prim.Dr. Ernest Irha Specialist Ortoped Republika e Kroacise
Ass. Dr. Ylber Zejnullahu Kirurg Plastik Rekonstruktiv dhe Estetik