Dr. Valbon Gashi, mr.sc
Dr. Valbon Gashi, mr.sc

Dr. Valbon Gashi,mr.sc - Kirurg Vaskular dhe Endovaskular , ordinon në Spitalin “Royal Medical”

Njëri nga studentët më të mirë i shperblyer nga: White House (Shtëpia e Bardhë) “Academic achievement award” e nënshkruar nga ish Presidenti i SHBA-ve Ronald Regan 1984. 

Trajnimet dhe Edukimet: Studimet në Mjekësi në Universitetin e Prishtinësn (Kosovë): dhe ka diplomuar në M.D. në Sarajevë (Bosne) me 18 Mars 1992. I Specializuar në Kirurgjin e Përgjithshme në vitin 2000 në Prishtinë (Kosovoë)

Specializim në Kirurgjin Vaskulare dhe AV Fistullat për hemodializë për 3 muaj prej Majit deri në Korrik të vitit 2002 në SHBA, Prof..Mark Adams (Kirurgjia e Transplantit), Prof. Jonathan Towne (Kirurgji Vaskulare) në Froedert Memorial Spital – Milwaukee,Wisconsin SHBA

 I Diplomuar në Universitetin e Parisit V, Rene Decartes “Kirurgjisë Vaskulare” (2vite) 2006-2007 (Spitali George Pompidu dhe Spitali Pitier Salpertier) në Paris- Prof.Eduard Kieffer,Prof.Jean Noel Fabiani

 I Diplomuar në Universitetin e Parisit XII me Diplomën “Trajtimet Perfirike në Kirurgjinë Vaskulare” tek Prof. Dr. Jan Pierre Beckman, Prof. Pascual Degrange, Prof. Jean Marzele

 Mbrojta e Magjistraturës në Tetor të vitit 2010 në Prishtinë me temën

“Përparësitë e Kirurgjisë Endovaskulare ndaj Kirurgjisë Vaskulare”.

Anëtar në: Asociacioni i Kirurgëve të Kosovës (prej vitit 2000)
Shoqata Europiane e Kirurgjisë Vaskulare (prej vitit 2005)
Anëtar i Vascular Access Society (prej vitit 2013)

Anëtar i Kirurgëve Vaskular Botëror (prej vitit 2015) 
Pjesëmarrës në kongrese të shumëta rreth Kirurgjisë Vaskluare dhe EndoVaskulare.

Mr.sci.Dr. Qerim Kida Specialist Ortoped
Dr. Lavdim Berisha Specialist Ortoped
Dr.Agron Mahmuti Specialist Ortoped
Dr.Talat Gjinolli Specialist Neurokirurg
Dr.Armend Kerveshi Specialist Neurokirurg
Dr. Burbuqe Bruqi Anesteziologe- Reanimatologe
Asc. Prof. Dr. Uğur Gözalan Specialist i Kirurgjisë së Përgjithshme
Prim.Dr. Ernest Irha Specialist Ortoped Republika e Kroacise
Ass. Dr. Ylber Zejnullahu Kirurg Plastik Rekonstruktiv dhe Estetik